Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğü denize düşürmek

Rüyada yüzüğü denize düşürmek

Rüyada yüzüğü denize düşürmek ileri gideceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüğü denize düşürmek gördüyseniz:

  • Pervasız tutumunuz yüzünden ilişkiniz açışa çıkabilir.

Rüyada denize yüzük düşürmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada yüzüğü denize düşürmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada yüzüğünü suya düşürmek itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğün taşını düşürmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yüzük taşını düşürmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğün taşının düştüğünü görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzük taşının düştüğünü görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, çaresiz durumlarda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüğünü düşürmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments