Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğünü suya düşürmek

Rüyada yüzüğünü suya düşürmek

Rüyada yüzüğünü suya düşürmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada yüzüğünü suya düşürmek gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya ciddi masraflar olabilir.

Rüyada suya yüzük düşürmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüğünü suya düşürmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına alamet eder.

Rüyada yüzüğü suya düşürmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine alamet eder.

Rüyada parmaktan yüzük düşürmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, daha bir sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzük taşlarının düştüğünü görmek bol rızık elde edeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, spora başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzük taşı düşürmek kişinin kötü günler geçireceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına işarettir.

Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüğün taşını düşürmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments