Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü zayıf görmek

Rüyada yüzü zayıf görmek

Rüyada yüzü zayıf görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü zayıf gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmek veya seyahat etmek için olanak sağlayan fırsatları boşa harcamamalısınız.

Rüyada yüzü zayıf görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, bazen de rahat geçeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birini zayıf görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi zayıf görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada bir arkadaşını zayıflamış görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına inanılır.

Rüyada babasını zayıf görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada eşini zayıflamış görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birini zayıflamış görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, musibetlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada derslerden zayıf almak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments