Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık doğradığını görmek

Rüyada balık doğradığını görmek

Rüyada balık doğradığını görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık doğradığını gördüyseniz:

  • Hayatın ufak tefek oyunlarına yenilmemelisiniz.

Rüyada balık doğradığını görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin et doğradığını görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, sevindirici haberler alınacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya tabir olunur.

Rüyada yılanı doğradığını görmek çok sevineceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işaret eder.

Rüyada ciğer doğradığını görmek kötü günler geçireceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil biber doğradığını görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına tabir olunur.

Rüyada maydanoz doğradığını görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada patates doğradığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalet eder.

Rüyada sebze doğradığını görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments