Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı doğradığını görmek

Rüyada yılanı doğradığını görmek

Rüyada yılanı doğradığını görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada yılanı doğradığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya önemli ilişkilerinizi ciddiye almalısınız.

Rüyada yılanı doğradığını görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına yorulur.

Rüyada patlıcan doğradığını görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, hayallerinin söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik doğradığını görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada birinin et doğradığını görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan eti doğradığını görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek doğradığını görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının et doğradığını görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına delalettir.

Rüyada sebze doğradığını görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, istediği projeleri yapamayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments