Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzsüz kadın görmek

Rüyada yüzsüz kadın görmek

Rüyada yüzsüz kadın görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, mekân değiştireceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalet eder.

Rüyada yüzsüz kadın gördüyseniz:

  • Vereceğiniz ani kararlarla büyük paralar harcayabilirsiniz.

Rüyada yüzsüz kadın görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzsüz yatak görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kendini yüzsüz görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yüzsüz insan görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Rüyada yüzsüz görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada siyahi kadın görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatakta yatan bir kadın görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments