Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzsüz görmek

Rüyada yüzsüz görmek

Rüyada yüzsüz görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, şansa, insanların birbirine kenetleneceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzsüz gördüyseniz:

  • Parlak plan veya projeleriniz olabilir ya da gelecek ön görüleriniz takdire değer olabilir.

Rüyada yüzsüz görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzsüz kadın görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada yüzsüz insan görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini yüzsüz görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, planlarının işe yarayacağına alamet eder.

Rüyada yüzsüz yatak görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments