Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzmekten korkmak

Rüyada yüzmekten korkmak

Rüyada yüzmekten korkmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzmekten korkmak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakın çevrenizdeki yaşlı kimseler arasında ağır hastalık ya da ölüm olabilir.

Rüyada yüzmekten korkmak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına inanılır.

Rüyada denizde yüzmekten korkmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvandan korkmak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ününün çoğalacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada civcivden korkmak kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, dertlerine derman arayacağına, maddi durumunun düzeleceğine işarettir.

Rüyada bağırmak ve korkmak maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulmaktan korkmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağadan korkmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen anneden korkmak ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments