Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık dağıtmak

Rüyada balık dağıtmak

Rüyada balık dağıtmak dertlerinin sonunun geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine alamet eder.

Rüyada balık dağıtmak gördüyseniz:

  • Çalıştığınız yerdeki olumsuz atmosferi görmezden gelmeli, dedikodulara kulak asmamalısınız.

Rüyada balık pişirip dağıtmak şansın önünün kesileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık dağıtmak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulur.

Rüyada pişmiş balık dağıtmak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sebze dağıtmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm dağıtmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına delalet eder.

Rüyada tesbih dağıtmak rüya sahibinin yalnızlaşacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada yiyecek dağıtmak işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına alamet eder.

Rüyada tatlı yemek ve dağıtmak çok zor dönemlerin geçirileceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments