Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze toprak görmek

Rüyada yüze toprak görmek

Rüyada yüze toprak görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, başına türlü işler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüze toprak gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya gereksiz konuşmaları dinlemek yerine uygulayıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yüzüne toprak sürmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada toprakla yüz yıkamak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze toprak atmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına inanılır.

Rüyada yüzünü toprakla yıkamak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne toprak atmak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada yüze toprak görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne toprak atmak itibar kaybedeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprak ve bahçe görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments