Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa toprak atmak

Rüyada mezarlığa toprak atmak

Rüyada mezarlığa toprak atmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada mezarlığa toprak atmak gördüyseniz:

  • Atacağınız adımlar bir sonraki oyunu şekillendirebilir.

Rüyada mezara toprak atmak tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlığa toprak atmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine delalettir.

Rüyada kendi mezarına toprak atmak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın üstüne toprak atmak işe ve aşa kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada mezarın üzerine toprak atmak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne toprak atmak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada mezar üzerine toprak atmak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boş mezara toprak atmak varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments