Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık beslemek

Rüyada balık beslemek

Rüyada balık beslemek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, aradığı aşkı bulacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık beslemek gördüyseniz:

  • Sizden ilgi göremediği için şikayetçi olan kişiler var.

Rüyada balığı beslemek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yunus balığını beslemek tazeleneceğine ve canlanacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık beslediğini görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fok balığı beslemek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, maddi durumun düzeltileceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balıkları beslemek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Rüyada yunus balığı beslemek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, geçimini daha rahat sağlayacağına inanılır.

Rüyada kediyi balıkla beslemek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada akvaryumda balık beslemek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments