Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yunus balığı ve balina görmek

Rüyada yunus balığı ve balina görmek

Rüyada yunus balığı ve balina görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına tabir olunur.

Rüyada yunus balığı ve balina gördüyseniz:

  • Sizin sevmediğiniz bir insan önemli bir konuma gelebilir.

Rüyada yunus balığı ve balina görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Rüyada balina ve yunus görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, iftiraya uğrayacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet eder.

Rüyada balina yunus görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yunus ve balina görmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına işarettir.

Rüyada balık balina görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık ve balina görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balina balığı görmek içine fesat düşeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada köpek balığı ve balina görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, işinden ekmeğinden olacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments