Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyen sandalye görmek

Rüyada yürüyen sandalye görmek

Rüyada yürüyen sandalye görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, keder yaşayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, hayatının alt üst olacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize yorulmaktadır.

Rüyada yürüyen sandalye gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye başlamadan önce, olayların gerçek yüzünü öğrenmeli, çevrenizdekilerin tutumlarına göre tavrınızı belirlemelisiniz.

Rüyada mor sandalye görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, sağlığını geri kazanacağına delalet eder.

Rüyada tahta sandalyede oturmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeden düşmek sıkıntı yaşanacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandalye üstüne çıkmak çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, yüzünün güleceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine inanılır.

Rüyada sandalye hediye etmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye bindiğini görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalye binmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, esenlik içinde olacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına inanılır.

Rüyada sandalye kırılması görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments