Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyen karınca görmek

Rüyada yürüyen karınca görmek

Rüyada yürüyen karınca görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, istediği gibi yaşayacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çok dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yürüyen karınca gördüyseniz:

  • Biraz gerilimli olabilirsiniz.

Rüyada yürüyen karınca görmek makam edineceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir karınca görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, sermayesini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kedi ve karınca görmek düşünmeden hareket edeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada karıncaları görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karınca sürüsü görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalettir.

Rüyada karıncalı su içmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, maceralara atılacağına delalettir.

Rüyada karınca yumurtası görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarda karınca görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments