Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve karınca görmek

Rüyada kedi ve karınca görmek

Rüyada kedi ve karınca görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine inanılır.

Rüyada kedi ve karınca gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce aslen ne istediğinizi bilmenizde fayda var.

Rüyada kedi ve karınca görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet etmektedir.

Rüyada karınca ve karınca yumurtası görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin üzerinde karınca görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada karıncaya su vermek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada karınca ölümü görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine delalet eder.

Rüyada karınca olmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakta karınca görmek komşular tarafından kötülenileceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına yorulur.

Rüyada üzerimde karınca görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments