Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurtdışına yerleşmek

Rüyada yurtdışına yerleşmek

Rüyada yurtdışına yerleşmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, içini açmaya karar vereceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, darlığa düşmeyeceğine, çok büyük zararlar edeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yurtdışına yerleşmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi manipüle etmeye çalışan kişilere takılmayın.

Rüyada yurtdışına yerleşmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada yurda yerleşmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine inanılır.

Rüyada yabancı ülkeye yerleşmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, sevdiği birine hediye alacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Rüyada bir eve yerleşmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına işaret eder.

Rüyada otele yerleşmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine yorulur.

Rüyada üniversiteye yerleşmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulur.

Rüyada odaya yerleşmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni eve yerleşmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments