Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün dökmek

Rüyada yün dökmek

Rüyada yün dökmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, inancının eksileceğine inanılır.

Rüyada yün dökmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olrusanız olun bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Rüyada yün dökmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yün ve yorgan görmek onlardan büyük hayır göreceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yün görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüncü dükkanı görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, yazgısının güzelleşeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yün etek görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet eder.

Rüyada yün yapağı görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalettir.

Rüyada yastık yünü görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, maddi çıkmazların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yataklık yün görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments