Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurtanın çalındığını görmek

Rüyada yumurtanın çalındığını görmek

Rüyada yumurtanın çalındığını görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Rüyada yumurtanın çalındığını gördüyseniz:

  • Yeni başlayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada yumurtanın çalındığını görmek geçiminin kolaylaşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, duaların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada televizyonun çalındığını görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada para çalıp kaçmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birini çalışırken görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı çalıp yemek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada çalı görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada motorun çalındığını görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments