Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta toplandığını görmek

Rüyada yumurta toplandığını görmek

Rüyada yumurta toplandığını görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada yumurta toplandığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada yumurta toplarken görmek bir daha kopmayacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta toplandığını görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada nar toplayıp yemek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada top arabası görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde top oynamak rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye alamet etmektedir.

Rüyada beyaz top kumaş görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğde toplayıp yemek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kişinin isteklerine nail olacağına alamet eder.

Rüyada top kaybetmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments