Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top kaybetmek

Rüyada top kaybetmek

Rüyada top kaybetmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalettir.

Rüyada top kaybetmek gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Rüyada top kaybetmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan kiraz toplayıp yemek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada toplanmış pamuk görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada top atışı yapmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada toplanmış kayısı görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada toplanmış kırmızı gül görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşyaların toplandığını görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşyalarını toplanmış görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, gelirinin azalacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments