Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek dalgalar görmek

Rüyada yüksek dalgalar görmek

Rüyada yüksek dalgalar görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, ister istemez çok üzüleceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işarettir.

Rüyada yüksek dalgalar gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler zorlanıyor veya yüksek teknoloji kullanılan araçlarda sorun yaşanabilir.

Rüyada denizde yüksek dalgalar görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına inanılır.

Rüyada yüksek deniz dalgası görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine yorulur.

Rüyada yüksek dalga görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek dalgalar görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek dalga görmek adeta sinirden küplere bineceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek dalgalar görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, rakiplerine karşı fark atacağına işaret eder.

Rüyada deniz dev dalgalar görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada deniz dalgasından kaçmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments