Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığa ekmek vermek

Rüyada balığa ekmek vermek

Rüyada balığa ekmek vermek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada balığa ekmek vermek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınız sizden fayda sağlama niyetinde olabilir.

Rüyada ekmek balık yemek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek ve balık görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına inanılır.

Rüyada balığa ekmek atmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada balıklara ekmek vermek birçok kişinin yardımına koşulacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine yorulur.

Rüyada ekmek arasında balık görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Rüyada balık ekmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada balığa ekmek vermek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek arası balık görmek kazançlı işler yapacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments