Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek arası balık görmek

Rüyada ekmek arası balık görmek

Rüyada ekmek arası balık görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ekmek arası balık gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden veya sinirlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada ekmek arası balık yemek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, düşünmeden adımlar atayacağına işarettir.

Rüyada ekmek arası balık görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine delalet eder.

Rüyada ekmek arasında balık görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek arası maydanoz yemek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, kısmetinizin açılacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek arası pişmiş et yemek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada ekmek arası salata yemek insanları kandıracağına, sarsılacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek arası peynir görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına işarettir.

Rüyada ekmek arasında saç görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments