Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek arasında balık görmek

Rüyada ekmek arasında balık görmek

Rüyada ekmek arasında balık görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, yanlış seçimler yapacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ekmek arasında balık gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan kazanç elde edebilirsiniz.

Rüyada ekmek arası balık yemek kalabalıktan uzak olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek arasında balık görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek arası balık görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada ekmek arası et görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, büyük atılımların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmek arası döner yemek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ekmek arası köfte yediğini görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada ekmek arası sucuk yemek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ekmek arası tavuk görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments