Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye yufka vermek

Rüyada ölüye yufka vermek

Rüyada ölüye yufka vermek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, borçlarının kapanacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, gönül kapılarını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye yufka vermek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız, olayları akışına bırakmalısınız.

Rüyada ölüye yufka vermek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yufka börek görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada birinden yufka ekmek almak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine tabir olunur.

Rüyada yufka ekmek yapıldığını görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yufka ekmek toplamak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada yufka açmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına yorulur.

Rüyada yufka yaptığını görmek sıkıntılarını atacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada yufka ekmek ıslatmak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, zafer elde edileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments