Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda yosun görmek

Rüyada havuzda yosun görmek

Rüyada havuzda yosun görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzda yosun gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada havuzda yosun görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına işarettir.

Rüyada yosunlu havuz görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, her anlamda güçleneceğine işarettir.

Rüyada yosunlu havuzda yüzmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, dişe diş savaşacağına delalettir.

Rüyada yeşil yosunlu suya girmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine yorulur.

Rüyada yosun yemek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yosunlu suda yüzmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yosun görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, hayatını ailesine adayacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada denizde yosun görmek kötü olayların meydana geleceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments