Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorum görmek

Rüyada yorum görmek

Rüyada yorum görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorum gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani fiziksel itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada yorumları dut yemek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rüya yorumlatmak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, tatsızlıkların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yorum görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalettir.

Rüyada rüya yorumu yapmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada rüyayı yorumlatmak hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada yorum yapmak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burç yorumu görmek rahata kavuşacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada rüya yorumcusu görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments