Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya yorumlatmak

Rüyada rüya yorumlatmak

Rüyada rüya yorumlatmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, borç batağına düşeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine yorulur.

Rüyada rüya yorumlatmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, fazla şikayet etmeksizin belli düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.Çevrenizde değişiklik yapmanızı sağlayacak fırsatları kaçırmamalısınız.

Rüyada rüya yorumu yapmak sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada yorum görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada rüyayı yorumlatmak hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, iyilik ve hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorumları dut yemek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burç yorumu görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, aç kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada rüya yorumlatmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada rüya yorumcusu görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorum yapmak acıların ve gözyaşının dineceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments