Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgun yüz görmek

Rüyada yorgun yüz görmek

Rüyada yorgun yüz görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgun yüz gördüyseniz:

  • Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada yorgun yüz görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada yorgunluk görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine işarettir.

Rüyada anneyi yorgun görmek kız çocuğunun olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgun at görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını yorgun görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına inanılır.

Rüyada ölüyü yorgun görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına işarettir.

Rüyada kendini yorgun görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, küskünlük yaşanacağına inanılır.

Rüyada yorgun görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments