Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yatak görmek

Rüyada yorgan yatak görmek

Rüyada yorgan yatak görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada yorgan yatak gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz ufak tefek kazalar yüzünden sarsılabilirsiniz.

Rüyada yatak yorgan yıkamak merdiven atlayacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan vermek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalettir.

Rüyada yatak yorgan almak karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün yatak yorgan görmek ona mutluluk getireceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada yatak yorgan düzeltmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine alamet eder.

Rüyada yatak yorgan yatmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada yatak yorgan katlamak sürekli stres ve sinir içinde olacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, yeni duygular tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yastık toplamak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments