Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balçığa girmek

Rüyada balçığa girmek

Rüyada balçığa girmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, iş yeri sahibi olacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada balçığa girmek gördüyseniz:

  • Tavsiye edilen yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada balçığa girmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yeni adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamur ve balçık görmek kötü noktalara geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balçık çamurda yürümek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada balçığa düşmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada balçıktan çıkmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada balçık çamuru görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, makam ve rızık sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balçıkta boğulmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada balçıkta yüzmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments