Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balçığa düşmek

Rüyada balçığa düşmek

Rüyada balçığa düşmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, özgüveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balçığa düşmek gördüyseniz:

  • Olan biteni anlamaya çalışıp ona göre tavır belirlemeniz gerekiyor.

Rüyada balçığa düşmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulur.

Rüyada balçık çamuru görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada balçıktan çıkmak hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada balçıkta yüzmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada çamur balçık görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada balçık çamurda yürümek yüzünün de güleceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, zararların yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balçığa girmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada balçıkta boğulmak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments