Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur ve balçık görmek

Rüyada çamur ve balçık görmek

Rüyada çamur ve balçık görmek dirliğin bozulabileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada çamur ve balçık gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yatırımlar konusunda şanslısınız.

Rüyada çamur balçık görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada balçık çamuru görmek üzgün ve hasta olacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada çamur ve balçık görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balçık çamurda yürümek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balçıkta yüzmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye rivayet eder.

Rüyada balçığa girmek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, yeni denemelerde bulunacağına yorulur.

Rüyada balçıkta boğulmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, rahat bir nefes alınacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada balçıktan çıkmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments