Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yolcu otobüsü görmek

Rüyada büyük yolcu otobüsü görmek

Rüyada büyük yolcu otobüsü görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, günlerini hastanede geçireceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine tabir olunur.

Rüyada büyük yolcu otobüsü gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da mevcut yerinizde yapacağınız değişiklikler olumlu gelişmelerin yolunu açabilir.

Rüyada büyük yolcu otobüsü görmek başarılarının azalacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada otobüse binip yolculuk yapmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüs yolculuğa çıkmak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalettir.

Rüyada otobüse yolculuğu yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, duaların kabul göreceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüs yolculuğu görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yolcu otobüsü görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada otobüs yolculuğu etmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, elini haramdan uzak tutacağına, dualarının kabul olacağına işarettir.

Rüyada otobüsle yolculuk yaptığını görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments