Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüste yolculuk yapmak

Rüyada otobüste yolculuk yapmak

Rüyada otobüste yolculuk yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, ticarette ilerleyeceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalettir.

Rüyada otobüste yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız alışverişler keyfinizi yerine getirecek.

Rüyada otobüse binip yolculuk yapmak kazancın gittikçe artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle uzun yolculuk yapmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle otobüs yolculuğu yapmak gelirinin de artmayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına işarettir.

Rüyada otobüsle yolculuk yapmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada otobüse yolculuğu yapmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, hile ile mal elde etmeye yorulur.

Rüyada otobüste yolculuk yapmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yolcu otobüsüne binmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada yolcu otobüsü görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments