Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolcu almak

Rüyada yolcu almak

Rüyada yolcu almak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, rızkın çoğalacağına işarettir.

Rüyada yolcu almak gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Rüyada asker yolculamak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yolcu bilet görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşla yolculuk etmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kıdem atlayacağına, bunun şans olacağına tabir olunur.

Rüyada yolcu beklemek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, içsel güvensizliklerinize delalet etmektedir.

Rüyada yolcu bileti almak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, ancak yılmayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ölülerle yolculuk yapmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada kardeşini yolcu etmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta yolculuk yapmak şansının her zaman kendinden yana gideceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments