Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuşa tırmanmak

Rüyada yokuşa tırmanmak

Rüyada yokuşa tırmanmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, hayallerinin söneceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına yorulur.

Rüyada yokuşa tırmanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle önemli bir kırılma ya da dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Rüyada dik yokuşu tırmanmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, kazancının iki kat artacağına işaret eder.

Rüyada dik yokuş tırmanmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuşa tırmanmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yaşamının tazeleneceğine delalet eder.

Rüyada karlı yokuş tırmanmak açların doyacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine inanılır.

Rüyada arabayla yokuş tırmanmak geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada yokuşu tırmanmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuş yukarı tırmanmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik yokuşa tırmanmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments