Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt koymak

Rüyada yoğurt koymak

Rüyada yoğurt koymak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğurt koymak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada yoğurt koymak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafese koymak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir tencere yoğurt görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bavula eşya koymak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kazancının hiç azalmayacağına işarettir.

Rüyada yoğurtlu kızartma görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada şekerli yoğurt görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoğurdun bozulduğunu görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yoğurt süt görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, boş kuruntularla uğraşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments