Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu masa görmek

Rüyada dolu masa görmek

Rüyada dolu masa görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına yorulur.

Rüyada dolu masa gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeniz durumunda bazı geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada yemekle dolu masa görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalettir.

Rüyada yiyeceklerle dolu masa görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet eder.

Rüyada yemek dolu masa görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yiyecek dolu masa görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemeklerle dolu masa görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada dolu masa görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada piknik masası görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nikah masasında terk edilmek yeni işlere ve projelere gireceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments