Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecekler görmek

Rüyada yiyecekler görmek

Rüyada yiyecekler görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kazanç ve kar getireceğine, her zaman çok mutlu olacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine delalettir.

Rüyada yiyecekler gördüyseniz:

  • Olan biteni öğrenmek için daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada bozuk yiyecek görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanmış yiyecek görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil yiyecek görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yiyecek yemek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada yiyecekten kurt çıktığını görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada içi yiyecek dolu buzdolabı görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yiyecekte kurtçuk görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, onun zamanını çalacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada bir sürü yiyecek görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments