Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtıcı hayvan görmek

Rüyada yırtıcı hayvan görmek

Rüyada yırtıcı hayvan görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, bahtın açık olmasına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, şansın yüzüne güleceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Rüyada yırtıcı hayvan gördüyseniz:

  • Ev içinde bir çok olumsuz konuşmalar geçebilir, ebeveynleriniz ya da aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Rüyada yırtıcı hayvanlar görmek gururlu bir hayat süreceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtıcı hayvandan kaçmak eğlenceli günler geçireceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah yırtıcı hayvan görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yırtıcı hayvan görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına tabir olunur.

Rüyada yırtıcı kedi görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine yorulur.

Rüyada çok büyük yırtıcı kuşlar görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına yorulur.

Rüyada yırtıcı görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada yırtıcı aslan görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments