Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtıcı aslan görmek

Rüyada yırtıcı aslan görmek

Rüyada yırtıcı aslan görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına tabir olunur.

Rüyada yırtıcı aslan gördüyseniz:

  • Planları değişen kişiler nedeniyle yolunuzu değiştirmemelisiniz.

Rüyada yırtıcı aslan görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yırtıcı kurt görmek iyiliğe kavuşacağına, kişinin evlatlarının artacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada siyah yırtıcı hayvan görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kötü günleri geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtıcı hayvan görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada yırtıcı görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, başarılarının devamının geleceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada çok büyük yırtıcı kuşlar görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine yorulur.

Rüyada yırtıcı hayvanlar görmek hastalıklarının azalacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine tabir olunur.

Rüyada yırtıcı kuşu öldürmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments