Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtıcı görmek

Rüyada yırtıcı görmek

Rüyada yırtıcı görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtıcı gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan birçok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada yırtıcı kuşu öldürmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtıcı aslan görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet eder.

Rüyada çok büyük yırtıcı kuşlar görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yırtıcı hayvandan kaçmak işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, işlerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada yırtıcı hayvanlar görmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada yırtıcı hayvan görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yırtıcı kurt görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada yırtıcı kedi görmek insanlara iyilik yapmaya, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments