Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıllardır görmediği arkadaşını görmek

Rüyada yıllardır görmediği arkadaşını görmek

Rüyada yıllardır görmediği arkadaşını görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, onlar sayesinde kalkınacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıllardır görmediği arkadaşını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada yıllardır görmediği arkadaşını görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çok daha mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada yeni bir yıla girdiğini görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada lise yıllarını görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıllardır görmediğin birini görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılmaz güneyi görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıl görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, zamandan da kar edeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine inanılır.

Rüyada yıllar sonrasını görmek işinde dar boğaza gireceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni yıla girdiğini görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments