Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni yıla girdiğini görmek

Rüyada yeni yıla girdiğini görmek

Rüyada yeni yıla girdiğini görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına delalettir.

Rüyada yeni yıla girdiğini gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanızda ya da ruhen veya fiziksel olarak stres oluşturan konularda rahatlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada yeni bir yıla girdiğini görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yeni yıla girdiğini görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, ev sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yeni yıl kutlamak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni yıl görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, parasız kalacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret eder.

Rüyada yeni yılı kutlamak huzurunun eski haline döneceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yeni yıl ağacı görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüm yılını görmek haneye dertlerin gireceğine , meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski yılları görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments