Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde bayrak görmek

Rüyada gökyüzünde bayrak görmek

Rüyada gökyüzünde bayrak görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde bayrak gördüyseniz:

  • Aşırı yük almak, abartılı konuşmak, bazı konuları hafife almak ya da tam tersi büyütmek, bütçeyi aşan planları hesaplayamamak, kaldırabileceğinden fazla söz vermek türünde olaylara açıksınız.

Rüyada gökyüzünde türk bayrağı görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde bayrak görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalettir.

Rüyada düşman bayrağı görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada takım bayrağı görmek hayırlı adımlar atacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine inanılır.

Rüyada siyah türk bayrağı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulur.

Rüyada bayrak indirmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada türk bayrağı rozeti görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada al bayrak görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments