Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız takımı görmek

Rüyada yıldız takımı görmek

Rüyada yıldız takımı görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, her geçen gün sorunların artacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, küslükleri bitireceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada yıldız takımı gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınız kafanızı çok meşgul ediyor.

Rüyada takım yıldızı görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıldız takımı görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyükayı takım yıldızını görmek sağlığının kötüye gideceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük ayı takım yıldızı görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işarettir.

Rüyada takım yıldızları görmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada takım yıldızlarını görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada eşini takım elbiseli görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada takım elbiseli olmak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments