Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takım yıldızlarını görmek

Rüyada takım yıldızlarını görmek

Rüyada takım yıldızlarını görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hanenizde bolluk olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takım yıldızlarını gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler.

Rüyada yıldız takımı görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada takım yıldızı görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına işarettir.

Rüyada büyükayı takım yıldızını görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına işarettir.

Rüyada takım yıldızlarını görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada takım yıldızları görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada büyük ayı takım yıldızı görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, terfi alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık renk takım elbise görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, huzurlu günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada lacivert takım elbiseli adam görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, şeytanın aklına uyacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments