Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takım yıldızları görmek

Rüyada takım yıldızları görmek

Rüyada takım yıldızları görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, üzüleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine inanılır.

Rüyada takım yıldızları gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ya da yakın çevrenizden kişilerle sizce anlamsız olan veya kıskançlığa dayalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada yıldız takımı görmek masa başı bir işe girileceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Rüyada takım yıldızları görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyükayı takım yıldızını görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, hastalıklarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada takım yıldızlarını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük ayı takım yıldızı görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada takım yıldızı görmek büyük paralar kazanacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birini takım elbiseyle görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, bol muhabbette kalacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına işarettir.

Rüyada beyaz takım giymiş erkek görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments